Voorwaarden veiling

Kavels

Elk product heeft een kavelnummer en is te vinden in de kavellijst op onze site. Een kavel kan één product zijn, maar een kavel kan ook meerdere goederen bevatten. U biedt op de gehele kavel en neemt dus ook de gehele kavel af.

 

Zo werkt de veiling

  1. Plaats een bod. Als u het hoogste bod heeft, ziet u dat op de website. U krijgt ook een bericht op het emailadres dat u opgeeft. N.B. Een geplaatst bod is niet vrijblijvend. Als u het hoogste bod heeft, bent u verplicht het tegen die prijs af te nemen.

  2. Na afloop ontvangt u een overzicht met gewonnen kavels. U ontvangt van ons de volgende dag een e-mail met de factuur. Biedingen zijn exclusief verzendkosten. Verder zijn er geen kosten. Er wordt geen BTW in rekening gebracht. De betaling wordt beschouwd als een gift aan een stichting met ANBI goedkeuring en is voor bedrijven aftrekbaar van de belasting. Biedingen zijn bindend.

  1. U kunt eenvoudig en veilig betalen via iDeal of door een bankoverschrijving te doen. Met een bankoverschrijving kunt u het volledige bedrag overmaken op rekening Stg. Flying Pig Foundation, IBAN: NL 72 INGB 0651 2711 77, BIC: INGBNL2A. Vermeld daarin altijd het veilingnummer.

  1. Goats for Gorkha verzendt binnen 3 werkdagen na ontvangst van bericht van de betaling.

Let op: er kunnen geen rechten worden ontleend aan wat op de website wordt getoond of in de gemailde correspondentie met betrekking tot deze veiling. De veiling en de aanbieders doen er alles aan om de juiste omschrijving en afbeeldingen weer te geven.